Referenser

 

Här hittar du referenser från både föreläsningar och enskilda klienter.
Har du något du vill berätta så är jag tacksam om du vill lägga till en kommentar längst ner på sidan!   

14 Kommentarer

 1. LINDA

  Nu har det snart gått 1 vecka sedan jag var med i Samanthas 12-veckors program.
  Vilken resa! En av mina bästa investeringar jag gjort i mig själv. Äntligen vet jag vad min kropp och knopp behöver för att må som bäst.
  Samantha har varit en fantastisk närvarande coach hela vägen. Hon är positivt drivande och gör så man verkligen utmanar sig själv. Jag är så stolt och tacksam över vad jag presterat och detta hade inte gått utan ”super-Samie” eller allt stöd från gruppen. Och på tal om gruppen,, den har liksom varit ens lilla familj under resan. Vi skriver och peppar varandra, man ger tipps och råd, och vi har kul. Känner en sådan värme av att ha så många nya fina personer i min vänskap.
  Att träna i grupp digitalt var så himla häftigt, helt utan redskap, enbart med kroppen. Och för att inte tala om roliga föreläsningar varje söndag med massa diskutioner. Wowe, världsklass.
  Under dessa 12 veckor var jag viktstabil hela tiden, och när dessa veckor var över var jag många cm mindre runt kroppen. Jag sover bättre, jag tränar mer, jag orkar mer, jag äter mat och jag utesluter inget.
  Ni som funderar på att göra samma resa,,, sluta fundera, bara gör det. Lovar, ni kommer inte ångra er. ❤

  Känner så mycket tacksamhet. 1000 tack Samantha och Hälsa som val för allt ❤ ❤ ❤

  Svara
 2. DANIJELA RIDIC

  Det fanns ett liv innan 12 veckorts programmet och nu, faktiskt idag, börjar mitt nya liv efter 12 veckors programmet. Jag var sååååå trött på att vara trött, alltid levt i samma ekorrhjulet och snurrat med kosten, träningen som aldrig blev av och portionerna som blev större och större för var dag som gick. Detta har verkligen varit en räddning för mig, på alla sätt och vis. Har alltid velat att göra något som detta men har alltid prioriterats bort av annat i livet. Jag hade ingen aning vad jag skulle förvänta mig och vilken resa det skulle komma att bli, och vilken resa det blev!

  Programmet är uppbyggd på ett smart och väldigt genomtänkt sätt så man ska komma till sina insikter och reflektioner själv med Samanthavid sin sida. Hon har alltid varit där och stöttat, genom samtal med coachen, messenger-gruppen och privata sms. Hon ger allt och lite till, hon guidar, hon lyssnar, hon utmanar, hon är ödmjuk men ändå bestämd och framförallt är hon rolig, omtänksam och samtidigt professionell. Träningen utför man med gruppen och med coachen varannan vecka, allt online. Förutom det har vi fått utmaningar i form av olika övningar varje vecka. Gruppen har varit en stor stöd där vi har peppat varandra när man behövde det som mest. Föreläsningar, även dessa online, varje söndag har gett mycket kunskap och vi har haft möjligheter för diskussioner, frågor och reflektion. Det kommer jag att sakna.

  Jag har fått väldigt många insikter och den viktigaste för mig var att gå till botten med hur jag hanterar maten, som i mitt fall har en koppling med kriget och rädslan att vara hungrig. Enda målet jag hade var att MÅ BRA. Bonus som följde med var följande:
  – Nya vänner
  – 7 kg lättare, fast vikten inte var i fokus
  – Enrginivåerna, mycket piggare
  – Få vardagen att fungera
  – Släppa dåligt samvete och fokusera på det positiva
  – Släppa mina rädslor
  – Hud och hy som speglar måendet (Kul när folk säger: Vad fräsch du ser ut.)
  – Kunskapen om helheten och hur allt hänger ihop, träning, kosten och framförallt sömnen.
  – Verktygen och förstålese för all framtid och hur jag vill fortsätta framöver.
  – Insikterna (min man tappade 9kg av att ha blivit påverkad av mina insikter jag fick i programmet.)
  – Vardagsmotion, älskar mina promenader, men även hur jag kan få min motion utan promenaderna.
  – Träning, både med kortlek och utan. Känner mig mycket starkare i kroppen och nya mål är satta.

  Hälsan har inget pris och det är aldrig försent att investera i sig själv. Jag är glad att jag gjorde detta med just Samantha, för hon är helt otrolig inom sitt område och det är skillnad i att anlita en expert. Gör du det också, du kommer inte att ångra dig. Det kan jag garantera och kommer att rekommendera Samantha och Hälsa som Val till allt och alla. TACK Samantha, du är bäst! ❤️

  Svara
 3. ELISABETH

  För snart ett år sen satt jag på jobbet och funderade hur kan Forena Trygg-Hansa hjälpa alla våra medlemmar och kollegor att må bra i sin hemarbetsmiljö. Att sitta på en pinnstol vid köksbordet och jobba 8 timmar om dagen kommer kännas i rygg och nacke.

  Jag kontaktade underbara Samie för att bolla min idé, att köra korta filmer med tips på rörelser som kan underlätta. Samie antog utmaningen och vi kunde hjälpa medlemmar och kollegor med enkla rörelser som dom kan göra i en paus men också under samtal och möten.

  Tack underbara Samie du har hjälp oss att göra skillnad gör så många.

  Svara
 4. ANNA

  Jag vill rekomendera Samantas 12 veckorsprogram!!
  Samanta är en fantastisk närvarande coach, hon blandar skratt med allvar. Hon är inte rädd att var omsorgsfull och säga de ”hårda”sanningarna, som jag så gärna blundar för, men som stjälper mina möjligheter att lyckas. Hon visar att det är lätt att göra de där små förändingarna som ger stora framsteg på längre sikt. Små, små steg, ett i taget, oavsett om det gäller burpees, jägarvilor, storlek på potionerna, dricka mer vatten eller skriva 5 sakar jag har gjort bra VARJE dag….

  Oavsett vad ditt behov är, vilken förändring du önskar med ditt liv så är detta program med Samanta ett fantastiskt verktyg och hjälp. Det är så bra att det verkligen är 12 veckor för då hinner du igenom alla faser för att sedan ha skapat flera goda vanor till ett bättre och med hälsosamt liv!

  Svara
 5. M KARLSSON

  12 veckors hälsoprogram
  Jag gick med i programmet hösten 2020.
  Det har varit riktigt roligt och Samantha har varit en fantastisk coach. Hon är så engagerad och kunnig och programmet är väldigt väl genomtänkt.
  Jag tyckte det var kul hela vägen och fick jättebra resultat. Visst gick jag ner en hel del i vikt men vinsten var energinivån och de insikter som kom på vägen. Det kändes hållbart och gick att få ihop med familjelivet.
  Stort tack för den här resan med dig Samantha! Saknar dig redan ?

  Svara
 6. SABINA

  Jag kan varmt rekommendera 12v-programmet och Samantha. Efter 12 v hade jag bl.a. gått ner 5kg, fått till en rutin på vardagsmotion, känner mig mer hemma i min kropp men bäst av allt så är mina IBS-magbesvär obefintlig. Tusen tack!

  Svara
 7. CARINA ERIKSSON

  Vilken resa!
  Jag var med i ett 12 veckors program för en bättre och hållbar hälsa. Mitt mål var att må bättre och efter ett par veckor var mitt blodvärde såååå mycket bättre!
  I mitt fall var det mitt mående och min hälsa som var i fokus, eventuell viktnedgång en bonus. Så vi kom överens om att jag på dessa 12 veckor skulle gå ner 5-6 kg. Jag tappade mer än så, 12 kg.
  Detta program som Samantha (Hälsa Som Val) tagit fram med dess verktyg, föreläsningar och coachning har gjort vardagen mycket lättare för mig. Nu börjar mitt arbete med att underhålla och behålla den hälsa som jag nu uppnått!
  Nu mår jag så otroligt bra i kroppen och knoppen! Ja- det speglar varandra!

  Svara
 8. MALIN

  Jag vill varmt rekommendera Samies 12-veckors program.
  Jag mår bättre än på väldigt många år, både fysiskt och psykiskt.
  Inget jojo-bantande, inga pulverdieter.
  Man äter sig mätt och rör på sig en hel del, men efter egen förmåga. Det känns väldigt skönt för vi har alla olika fysiska förutsättningar.
  Samie och resten av gruppen har varit väldigt stöttande hela tiden och det har gjort att det känns lättare även när det har varit tungt.
  Samies enskilda coaching har också varit en stor ögonöppnare för mig som har varit väldigt positiv.

  Du gör en livsstilsförändring, för livet!
  Bara gör det.
  Lev nu, dö sen!
  Tack Samie från djupet av mitt hjärta ❤

  Svara
 9. ÅSA OHLSSON

  12 veckors hälsoutmaning. Samantha har strukturerat veckorna på ett tydligt och överskådligt sätt och lägger ut planeringen i facebook gruppen på söndagen inför kommande vecka. Under veckorna kommer utmaningar i form av fysisk aktivitet. (Kul att kunna överraska sina kollegor på jobbet med 10 pushups helt plötsligt och sedan skylla på Samie). Varannan vecka har vi fått äran att träna tillsammans online. Passen har varit varierande och alltid individuellt anpassade. Passen har varit upplagda helt utan redskap med kroppen som motstånd. Lärorika och bra att ta med på resa eller när det inte går att gå till gymet. Programmet har gett nya kunskaper och en välfylld verktygslåda inför framtiden. Jag har blivit mer medveten om vilka hälsovinster kost och fysisk aktivitet ger och insikt om min egen inverkan på mitt mående. Samie är en fantastisk coach, närvarande, puschande och enormt lyhörd.

  Mina varmaste rekommendationer för Hälsa som vals 12 veckors Viktminskningsprogram!

  Svara
 10. INGELA

  Vi är så nöjda med föreläsningen som vi får varje år. Den passar så bra in när vi läser om kost och hälsa i elevernas förberedelse inför sin vidare utbildning till USK och BSK!

  Svara
 11. ANNELIE

  Jag anmälde mig till Samanthas HLR kurs för att förbättra mina kunskaper inom HLR och för mig få bort rädslan att någon gång i framtiden hamna i en situation där jag skulle behöva utföra HLR. Rädslan hade jag sedan vi förlorat min man och pappan i vår familj i plötsligt hjärtstopp för lite drygt ett år sedan. Samantha delade sin kunskap med ett härligt engagemang. Med humor och med allvar. Hon fick mig att känna mig trygg i situationen och kvällen blev rolig och härlig. Jag har nu känslan i kroppen att jag kommer klara av att utföra livsviktig hjärt och lungräddning om jag skulle hamna i en sådan situation i framtiden. Jag hoppas dock jag slipper. Tack för en bra och härlig HLR-kurs!

  Svara
 12. KATARINA

  Tack Samantha för en värdefull och lärorik period. Du har alltid funnits där när jag har frågor o behöver avancerade råd inom kost o livsstil. Så har du hjälpt mig att bli mer strukturerad och varit tydlig när tvekat.

  Svara
 13. KATARINA SWAHN

  Min resa med Samie och Hälsa som val startade sommaren 2018 då jag kom hem från semester och kommit fram till att jag inte kunde fortsätta som jag levde då med dåliga matvanor och ett ohälsosamt midjemått. Jag ville må bättre, bli piggare, få ett hälsosamt midjemått och en balans i livet som jag saknade. Med Samies hjälp, stöttning och bra verktyg och kanske det viktigaste av allt rimliga och långsiktiga mål. Att välja en förändring för livet och inte en ”Quick fix” – här har Samies coachning varit helt fantastisk och avgörande för mig för att nå mina mål. Nu är jag 24 cm mindre runt midjan, har M i storlek och framförallt mår jag så mycket bättre. Samie har utöver hjälpen med ett hållbart matupplägg också varit min personliga tränare under hösten/vintern 2018 vilket har fått mig träna igen och även fått mig till att uppskatta gymträningen. Så vill Ni ha hjälp med en långsiktig och hållbar förändring för din hälsa så är det Hälsa som val och Samie Ni ska kontakta. Min resa med Samie är en av de bästa resor jag gjort – tusen tack?

  Svara
 14. LINDA

  Jag tog kontakt med hälsa som val för att jag ville göra en förändring i mina matvanor.
  Jag vet vad jag ska göra, men har svårt att komma igång själv.
  Jag fick fylla i ett frågeformulär om min allmänna hälsa samt att jag fick föra matdagbok. Därefter träffades vi och gick igenom mina svar och diskuterade mina mål.
  Jag fick en plan med alternativ på vad jag skulle äta och vad jag skulle undvika.
  Det gjordes även en träningsplan.

  Jag kände mig motiverad efter vårt samtal och körde igång.
  Frågor som dök upp under tiden besvarades snabbt och lätt via mail.
  Efter ett antal veckor hade vi samtal igen och vägning och mätning. Så härligt att få resultaten och bekräftelsen på att man varit duktig och gjort en förändring.

  Jag nådde mina mål, dessutom fick jag den extra bonusen jag hoppades på – jag blev gravid och har idag min guldklimp❤️
  Slump? Kanske…

  Svara

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *