TRÄNINGSKORTLEK

Du har väl inte missat denna grymma kortlek!

 

Denna fantastiska kortlek passar alla!

Här finns något för dig som till exempel:

  • Vill komma igång!
  • Vill träna hemma med bara kroppen som redskap
  • Reser och inte alltid har tillgång till gym
  • Vill köra ett snabbt pass på lunchen
  • Vill träna tillsammans med vännerna på semestern
  • Få till rörelse under arbetsdagen
  • Stretcha på kontoret

Allt du behöver för att utföra övningarna är en yta motsvarande din kropp när du lägger dig raklång på golvet. För stretchen en stol.

Kortleken är även den perfekta företagsgåvan, den fungerar att ha på skrivbordet för att få till nån övning då och då och komma ifrån stillasittande. Eller för pausen i det digitala mötet. Som en unik företagsgåva till kunden och kollegan. Kortleken är både på svenska och engelska på så sätt passar den även företaget som har engelska som det gemensamma språket.

 

Kortleken innehåller 16 övningar som går att variera i all oändlighet och 5 stretch övningar + en manual med 4 exempel på träningspass och en tärning med 20 sidor. Manualen beskriver övningarna både på svenska och engelska. Allt kommer i en påse som är så smidig att få med överallt!

Som bonus får du även tillgång till extramaterial här på min hemsida.

Där finns tre extra pass att utföra och ett extra bonuspass med bara statiska övningar. Dessutom presenteras alla övningar på bild med utförliga beskrivningar på både svenska och engelska.

För vissa övningar finns svårare varianter och för andra enklare varianter. Allt för att just du ska kunna anpassa träningen efter din egen kapacitet!

Pris (inklusive frakt)

250 kr
Skickas inom Sverige

Swisha 250 kr till 123 493 84 94 eller skanna QR- koden. Fyll i ditt namn och din adress (max 50 tecken) i meddelande fältet.

Gåva

Varför inte ge bort ett kortlek? Swisha beloppet, men skriv istället namn och adress på den som ska få kortleken så skickar jag den direkt dit!

Företagsgåva

Sommarpresent, påskgåva, julklapp, oavsett så passar denna för sig själv eller som en del av något. Äntligen en företagsgåva som håller i längden, som osar friskvård, som inspirerar till rörelse och som kan ge oss härliga pauser i digitala möten som verkliga. Du, företaget, alla anställda är värda denna.

Fyll i formuläret längst ner eller maila in din offertförfrågan.

samantha@halsasomval.se

 

Spårbar frakt (endast inom Sverige)

Fyll i formuläret nedan. Markera spårbar frakt. Ange antingen e-post eller mobilnummer för avisering. Pris: 270 kr

Faktura

Fyll i dina uppgifter nedan. Markera att du önskar faktura.

International orders

Do you want the deck of training cards delivered outside Sweden? Please fill out the form below and request the price of such a delivery and I will get back to you as soon as possible.

Hör av dig nu!