DET HAR VARIT TYST ETT TAG!

DET HAR VARIT TYST ETT TAG!

Eller ja jag har iaf inte lagt ut något på hemsidan, dock händer det saker bakom kulisserna så håll ut.

Ni vet ibland den känslan att du har massor att göra, du gör och gör och gör och ändå känns det som om ingeting blir gjort, eller kanske ska jag omformulera!

Jag har höga krav på mig själv och blir liksom ”aldrig” nöjd riktigt. Får jobba på den att good enough är good enough. Speciellt på hemsidan, kanske bör jag lägga fokus på att få ut det jag vill förmedla för att sen finpolera i efterhand ;-)?

Men tänker att jag bör summera allt som händer så ni får möjlighet att hänga med!

 

 

inProgress

Ett nytt samarbete växer fram, fyra fantastiska kvinnor med unika kompetenser skapar mervärde tillsammans. Vi skapar självledarskapsutveckling på hög nivå, för hållbart ledarskap för framtiden. Vi lägger fokus från din inre kärna till den värld du behöver påverka.
Maten, miljön och innehållet speglar även vår utbildning.
Denna utbildning kommer även gå internationellt.
Så det bästa är att följa våra kanaler så du inte missar allt från ett härligt lunchseminarie till en vecka i Spanien.

Vi hade precis ett lyckat sådant och nästa tillfälle kommer i augusti

Instagram: @inprogress.nu
Facebook: InProgress

Dessa grymma kvinnor från vänster:
Nanna Carlsson – Expert inom utvecklingsprogram & ledarskap
Samantha Lerviken (Jag) – Funktionsmedicinsk terapeut
Cecilia Wallenbo – Expert inom hållbarhet
Emilia Kristiansson – Leg. psykolog , utvecklingskonsult & ledarskapscoach

12 veckor viktminskning

Inne på 7:de veckan av programmet, ett härligt gäng som utmanas dagligen och har olika utmaningar. Som hela tiden gör framsteg, och det är inte vikten bara som är viktig, det är magar i balans, kläder som passar, bättre hy, bättre naglar, mer energi, förståelse för en själv, reflektion för ens beteenden.
Ja den listan kan göras lång.
Varje vecka håller jag en föreläsning, vi bygger kunskap och de får verktyg som gör att den nya livsstilen kommer vara hållbar.
Vi har Coaching , individuell anpassning och gemensam träning.
Skulle du önska göra samma resa? Nyfiken? Vill du anmäla ditt intresse till höstens start?
Tveka inte maila mig så kan jag berätta mer.
samantha@halsasomval.se

 

Precis som för många andra förändrades saker i mitt företag i och med Corona, men det skapade även nya möjligheter och tid för reflektion och för att skapa nytt. Så hur framtiden kommer te sig det ser jag fram emot att få uppleva.

Privat så är det verkligen en känsla om vad som är viktigt på riktigt. Jag njuter faktiskt lite av denna isolering, livets tempo gick ner alla helger blev lediga, inga kalas eller middagar. Fokus blir bara familj, träning, jobb. Vi umgås väldigt sparsamt, med avstånd och omtanke för dem som i vår närhet är i riskzon.

Mina Pt-klienter tränar alltid ute så här fortsätter vi som vanligt. Vill du också träna hör av dig !

Kramar får bara dem som bor i samma hus. Jag har yttersta respekt för Corona och det viruset, jag vill inte få det eller att någon ska få det. Dem jag känner som har haft det, har klarat sig utan läkarvård men sjukdomen tar hårt och sviterna sitter i. Det obehagliga är att man inte vet hur ens egna immunförsvar skulle reagera om man skulle bli smittad. Vem trodde att man skulle uppleva en pandemi i sitt liv.

Vi gör val som vissa blir ledsna av när vi tackar nej till att finnas i olika sammanhang men, min fokus är de närmsta, jag avstår t o m att krama min mamma men bara av den anledningen att jag ska få krama henne efter Corona. Men jag måste ändå vistas hos henne för mathandling osv… så ja vi håller avstånd med andra, men det är lätt i jämförelse att inte hålla om sin mamma.

Så livet går sin stilla gång pandemi eller ej, det är toppar och dalar, och jag förhåller mig till det.

Jag lägger stor fokus på mitt mående också. Sömnen, maten, träningen. Jag låter sorg komma men ej slå rot och jag tar alla tillfällen för skratt.

Gör du det också, reflektera av vad som är viktigt på riktigt, ta hand om dig för det är riktig omtanke för andra!

 

#sovättränaälskalev