Magkänsla

Kan jag lita på den alltid? Den har visat sig vara rätt otaliga gånger. Men ibland har den varit fel, inte ofta dock.

Jag kan genuint känna när någon har en omtanke om mig och mitt väl, men jag kan få en gnagande känsla ibland. Känslan av att någon inte vill att jag ska lyckas med mitt företag, eller att de bara inte vill det ska gå bra för mig.

När frågan hur det går för dig? mer känns som: Berätta så jag får höra hur du inte lyckas!

Sen har du andra sidan där frågan känns genuin, omtänksam. Där du känner stöd, att någon vill att du ska växa; en genuin känsla för ditt väl.

Jag gläds alltid åt andra, jag vill att de ska lyckas, jag önskar dem allt väl. Jag blir genuint glad när de gör just det, alltså så där bubblande glad.

Sprudlande glad den känslan som bara bubblar upp.

Framgång

Framgång kommer inte för att man väntar på den utan för att man jobbar för den. Framgång är inte när du har mest pengar på banken, utan när du är nöjd med din insats på kvällen.

Och framgång smakar surt när du är ensam för du har trampat på andra på vägen dit du hamnat. Hur är magkänslan då? Stannade du upp och iaf sa förlåt?

Dessa personer kan framkalla en känsla i mig. Jag är inte bra nog, jag kan inte nog, min kunskap räcker inte, det finns så många som är bättre än mig. Jag gillar inte när jag får den känslan. Gillar inte att jag låter den slå rot och skapa osäkerhet, gillar inte att den tar energi från mig och det jag vill göra. Så jag jobbar hårt på att inte låta den påverka mig.

Tycker inte om den känslan, jag vill inte ha människor i fack om bättre än eller sämre. Vi är olika, och våra styrkor är olika och jag önskar vi mer kunde samlas och använda våra styrkor till att bli ännu starkare och lyfta.

Lyfta varandra och låta strålkastaren lysa på alla! Alla ska synas och alla ska få vara med. Ensam är inte starkast.

Min framgång kommer var den, att på vägen till mitt mål hjälpte jag dig växa, jag peppade och lyfte dig. När du når ditt mål, då har jag lyckats och jag har min framgång. Jag ska sova gott om nätterna för att jag varit god och tänkt gott. Jag ska må bra för att i närheten av mig växer människor.

Tillsammans kan man bli starkare och bättre, man lär av varandra, man jobbar och drar ett lass ihop. Man gläds i medgång peppar i motgång.

Så min vän, kollega, klient, följare, din lycka, när du når dina utsatta mål, när du är lycklig och jag på något sätt har bidragit. Då är jag framgångsrik!

Jag ska fortsätta lita på min magkänsla, men jag ska inte låta missunnsamheten slå rot!

Så låt oss växa ihop, bli starkare och låt oss hylla magkänslan som leder oss rätt! Då kommer vi vara framgångsrika!